Vermut Solidari amb Cesc Freixas

L’Andreu va ser condemnat a una pena d’un any de presó i una pena multa de 4 mesos a raó de 7 euros dia, així com al pagament de la responsabilitat civil de 1.268,53 euros per la seva participació en un piquet de la Vaga General del 29 de març de l’any 2012 al Barri de Sants.

Des dels Grups de Suport #AndreuAbsolució no acceptem aquesta sentència. Davant de les seves condemnes, no ens aturarem en la defensa dels drets socials, continuarem denunciant la repressió i seguirem fent costat a l’Andreu en els dos judicis que encara té pendents del mateix dia de la vaga.

Amb aquesta situació, i fins tenir més novetats en l’àmbit judicial, centrarem els nostres esforços en la recaptació de fons per la caixa de resistència, per poder fer front a les despeses derivades d’aquest últim judici i sentència, i en previsió dels judicis i sentències que hi haurà en un futur.

La primera de les activitats que realitzarem serà un vermut solidari el proper 17 de novembre de 2018 a les 12h al Pont Roig de Tortosa.

Comptarem amb la col·laboració del @CeskFreixas , que amenitzarà el Vermut amb les seves cançons.

També presentarem la Rifa Solidària de diversos lots de productes de la terra, que farem durant els propers mesos.

Deixa un comentari