Campanya

Amb una sentència ja ferma i amb dos causes judicials més (del mateix dia de la Vaga General del 29M del 2012) en fase d’instrucció i sense data de celebració dels judicis, ens trobem en una situació judicial compromesa i en un nivell d’incertesa molt alt.

Davant d’aquesta situació, i fins tenir més novetats en l’àmbit judicial, centrarem els nostres esforços en la recaptació de fons per la caixa de resistència, per poder fer front a les despeses derivades d’aquest últim judici i sentència, i en previsió dels judicis i sentències que hi haurà en un futur.

Què pots fer?

Participa i col·labora de les activitats

Vine i participa de les diverses activitats solidàries (rifa, vermut, concerts, revetlla de cap d’any…) que anirem organitzant en els propers mesos.

Com ja saps, tot això requereix d’un gran esforç col·lectiu, si vols donar un cop de mà en alguna de les activitats pots contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials.

Adhereix-te al manifest i fes-ne difusió!

Es poden fer adhesions col·lectives (d’organitzacions, sindicats, associacions, casals…) i personals. Trobaràs el manifest en aquest enllaç.

Omplim la xarxa de solidaritat!

Fes-te una foto amb la imatge de la campanya.  No oblidis mencionar @AndreuAbsolucio i utilitzar l’etiqueta #AndreuAbsolució!

Imatges de campanya

Cartell Ni quatre anys ni un diaCartell campanyaLogotipBàner 1Bàner 2