Un miler de signatures de suport acompanyen la moció popular a l’Ajuntament de Tortosa

Les darreres setmanes la campanya de suport al jove Andreu Curto s’ha mobilitzat amb l’objectiu de donar a conèixer el cas i aconseguir suports de cara al judici, que se celebrarà el proper 5 d’octubre.

Un d’aquestes accions ha estat la presentació d’una moció popular a l’Ajuntament de Tortosa, aquesta moció ha comptat amb un miler de signatures de suport. 650 d’aquestes signatures són de persones del municipi de Tortosa.

Des de la campanya es demana que la moció sigui debatuda i aprovada al següent ple. Paral·lelament, l’Ajuntament de Deltebre va aprovar, el passat 12 de setembre, aquesta mateixa moció.

Rifa d’art solidari contra la repressió

El proper 7 d’octubre es durà a terme un sortegi de tres quadres d’Antònia P. Ripoll, Núria Àrias López i Assumpta Arassa Altimira. Les tres artistes ebrenques han cedit les seues obres per tal de contribuir a la campanya de suport a Andreu, que s’enfornta a un judici el proper 5 d’octubre. 

Les butlletes tenen un cost de 3 €, que aniran destinats a la campanya i a les despeses del judici. 

Les obres estan exposades a Viladrich Arts i Papers de Tortosa, C/Pintor Francesc Gimeno, 11.

Convocatòria de premsa

El Grup de Suport Contra la Repressió de les Terres de l’Ebre, davant el proper judici al company Andreu Curto Baiges pels fets de la vaga general 29M de 2012, i pels quals va estar 22 dies tancat a la presó, us convoquem a la roda de premsa que farem dimarts 25 de juliol a les 17h al Centre Cívic de Ferreries, al carrer Alfara de Carles (Hernán Cortés) de Tortosa, per donar inici a la campanya de suport i solidaritat contra la repressió i demanar l’absolució d’Andreu.

Rebeu una cordial salutació.

Grup de Suport Contra la Repressió Terres de l’Ebre