Vermut Solidari amb Cesc Freixas

L’Andreu va ser condemnat a una pena d’un any de presó i una pena multa de 4 mesos a raó de 7 euros dia, així com al pagament de la responsabilitat civil de 1.268,53 euros per la seva participació en un piquet de la Vaga General del 29 de març de l’any 2012 al Barri de Sants.

Des dels Grups de Suport #AndreuAbsolució no acceptem aquesta sentència. Davant de les seves condemnes, no ens aturarem en la defensa dels drets socials, continuarem denunciant la repressió i seguirem fent costat a l’Andreu en els dos judicis que encara té pendents del mateix dia de la vaga.

Amb aquesta situació, i fins tenir més novetats en l’àmbit judicial, centrarem els nostres esforços en la recaptació de fons per la caixa de resistència, per poder fer front a les despeses derivades d’aquest últim judici i sentència, i en previsió dels judicis i sentències que hi haurà en un futur.

La primera de les activitats que realitzarem serà un vermut solidari el proper 17 de novembre de 2018 a les 12h al Pont Roig de Tortosa.

Comptarem amb la col·laboració del @CeskFreixas , que amenitzarà el Vermut amb les seves cançons.

També presentarem la Rifa Solidària de diversos lots de productes de la terra, que farem durant els propers mesos.

Ja tenim els números guanyadors de la rifa solidària!

La rifa d’art solidari contra la repressió ja té els tres números guanyadors:

211

426

1.096

Si teniu algun d’aquests tres números, l’enhorabona: sou les guanyadores del sorteig dels quadres solidaris de les artistes Antònia P. Ripoll, Núria Àrias López i Assumpta Arassa Altimira, a les quals agraïm la seva col·laboració en la campanya.

Per recollir el quadre, escriviu-nos a infoandreullibertat@gmail.com indicant nom i cognoms i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Moltes gràcies a tothom que hi heu participat!

Ajornada la rifa d’art solidari contra la repressió

El sorteig dels 3 quadres d’artistes ebrenques previst per al passat 7 d’octubre s’ha posposat a causa de la situació política i social que estem vivint els darrers dies. El grup de suport lamentem l’ajornament i demanem disculpes a totes les persones que han mostrat el seu suport a la campanya. En breus publicarem la data definitiva del sorteig.

Un miler de signatures de suport acompanyen la moció popular a l’Ajuntament de Tortosa

Les darreres setmanes la campanya de suport al jove Andreu Curto s’ha mobilitzat amb l’objectiu de donar a conèixer el cas i aconseguir suports de cara al judici, que se celebrarà el proper 5 d’octubre.

Un d’aquestes accions ha estat la presentació d’una moció popular a l’Ajuntament de Tortosa, aquesta moció ha comptat amb un miler de signatures de suport. 650 d’aquestes signatures són de persones del municipi de Tortosa.

Des de la campanya es demana que la moció sigui debatuda i aprovada al següent ple. Paral·lelament, l’Ajuntament de Deltebre va aprovar, el passat 12 de setembre, aquesta mateixa moció.

Rifa d’art solidari contra la repressió

El proper 7 d’octubre es durà a terme un sortegi de tres quadres d’Antònia P. Ripoll, Núria Àrias López i Assumpta Arassa Altimira. Les tres artistes ebrenques han cedit les seues obres per tal de contribuir a la campanya de suport a Andreu, que s’enfornta a un judici el proper 5 d’octubre. 

Les butlletes tenen un cost de 3 €, que aniran destinats a la campanya i a les despeses del judici. 

Les obres estan exposades a Viladrich Arts i Papers de Tortosa, C/Pintor Francesc Gimeno, 11.

Convocatòria de premsa

El Grup de Suport Contra la Repressió de les Terres de l’Ebre, davant el proper judici al company Andreu Curto Baiges pels fets de la vaga general 29M de 2012, i pels quals va estar 22 dies tancat a la presó, us convoquem a la roda de premsa que farem dimarts 25 de juliol a les 17h al Centre Cívic de Ferreries, al carrer Alfara de Carles (Hernán Cortés) de Tortosa, per donar inici a la campanya de suport i solidaritat contra la repressió i demanar l’absolució d’Andreu.

Rebeu una cordial salutació.

Grup de Suport Contra la Repressió Terres de l’Ebre